Loodgieter De Boer Grimbergen  thumbnail

Loodgieter De Boer Grimbergen

Published Jul 14, 23
2 min read

Bram Vandamme Loodgieter

Ik stel alleen maar vast dat het ene bedrijf, Decisio, zegt dat het per saldo 5 miljard kost en dat het andere zegt dat het tussen de 0,8 miljard en de 12 miljard opbrengt. Dat stel ik gewoon feitelijk vast. loodgieter van noten. Ik zeg daarbij het volgende. loodgieter sanitair roeselare. Als wij een kolencentrale, een kerncentrale en een gascentrale hebben en vervolgens zeggen dat we daar niet mee doorgaan omdat we naar duurzame energie willen, komt die duurzame energie niet uit de lucht vallen (decloedt loodgieter).

Ze komt ook niet uit de aarde opborrelen. loodgieter kortrijk. Dan moeten we gaten boren en de aardwarmte omhoog laten komen. Het komt ook niet zomaar vanuit de koeien en varkens op ons af. Nee, we moeten de mest dan eerst vergisten. Er moet dus van alles gebeuren. Er moet worden geïnvesteerd in het opbouwen van capaciteit om de transitie naar duurzame energie te kunnen maken.

Daarvoor hebben we de SDE+-regeling in het leven geroepen. Mevrouw Klever zei dat wind op zee 18 miljard kost. Dat is niet de hoogste wijsheid die zij daarover zou kunnen uiten (loodgieter antwerpen). De hoogste wijsheid is dat het in het slechtste geval 18 miljard kost en in het beste geval 9 miljard. loodgieter klusjesman.

De hoogte van de bedragen hangt in sterke mate af van de hoogte van de prijs van fossiele energie. Mevrouw (PVV): De minister haalt er van alles bij. loodgieter oudenburg. Ik wil helemaal niet discussiëren over de bedragen. Die 18 miljard is trouwens een bedrag dat van de minister zelf komt, dus dat haal ik alleen maar aan.

De minister zegt over een rapport van dat bureau dat er ook andere rapporten zijn waarin iets anders wordt beweerd en dat hij het dus niet weet (goede loodgieter antwerpen). Als de minister de rapporten van zijn eigen Centraal Planbureau niet meer gelooft, niet belangrijk of nuttig vindt of er toch niets mee doet, moet hij dan ook geen bepaalde conclusies trekken over het Centraal Planbureau? Minister : Die 18,5 miljard komt van mijzelf, zo zei mevrouw Klever, maar ook die 9 miljard komt van mijzelf. loodgieter londerzeel.

Bbl Loodgieter

Loodgieter Helssen bv

Leopoldslei 75, 2930 Brasschaat Click here to learn more

Mevrouw Klever kan dan wel steeds zeggen dat het 18 miljard kost, maar ik zeg haar dat het ergens tussen de 9 miljard en de 18 miljard kost. Wat het Centraal Planbureau betreft: ik vind dat een belangrijke instantie, die onder mijn verantwoordelijkheid valt. Wij varen bij allerlei begrotingszaken op het Centraal Planbureau. loodgieter laarne.

Latest Posts

Nieuw Huis Bouwen Op Bestaande Fundering

Published May 08, 24
7 min read

Muur Bouwen In Huis

Published May 03, 24
7 min read

Number 12 Real Estate

Published Feb 21, 24
7 min read